Oct 18, 2009, 8:25 PM

В чужбина 

  Poetry » White poetry
1750 0 1


Зачервени очи и влажно лице,
някой с думи сърцето ти сече.
Злобен поглед убива радостта
и се питаш има ли още любов по света.
Къде замина, изостави всичко свидно
за едно късче злато, за едно бъдеще дивно.
Искаше слава , успехи големи,
защо не ги потърси по други пътеки.
Остави дом, семейство, приятели мили,
за да те тъпчат, обиждат още на млади години.

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??