4.08.2011 г., 23:40 ч.

В десетката 

  Поезия » Хумористична
458 0 0

С безвремието се поражда скука –

това у нас остава си проблем!

И все се трудим, за да не изкукаме,

докато можем, време да крадем!

 

На лов съм имал и такава слука:

застрелвал съм в "десетката" глиган!

А днес бих гръмнал дремещата скука

не с бронике – с гранатомет голям!

 

Ще ù взривя удобното местенце

без капка жалост и без кандърма –

да видя как се пръсва на парченца...

Но трънния венец ще ù спестя!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??