19.07.2007 г., 9:12 ч.

В дланите си...... 

  Поезия
778 0 13
В дланите си скрих
безброй целувки...
Щом отворих ги,
подухна ветрец и целувките
(знаещи своя адрес)
полетяха към теб,
като пъстри пеперуди -
част от седемцветната дъга.
Двамата минахме под нея...
Сега вече зная кого обичаш,
а ти - за кого аз копнея.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??