20.02.2018 г., 8:34 ч.

В дом лъчист 

  Поезия » Любовна
255 2 6

Аз все съм искал да проникна

в дълбокото на твоята душа.

На дъно чисто да поникна

и там под сянката да се сниша.

 

Във моя цвят да се огледаш

и тук да ме поливаш със любов.

Листенцата да ми прегледаш

ще станат ли в хербария ти нов.

 

В душата ти живота моя

да се превърне, мила, в извор чист.

От него, пиейки във зноя,

да заживееш с мене в дом лъчист.

 

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??