6.09.2016 г., 20:57 ч.

В душата детска 

  Поезия » За деца, Философска, Източни форми
567 1 0

                                                                    всички люде да

                                                            внимават - чувството за

                                                                   малоценност да

 

                                                              не се в душата детска

                                                                никога закрепости

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??