11.11.2008 г., 8:42 ч.

В две различни вселени... 

  Поезия » Любовна
703 0 18
 

Твоите думи прииждат

в мен като вятъра стар,

тишината ми крехка разбуждат,

брулят душата без жал.

 

Този вихър разголва,

моя, най-интимния свят.

И разсича на хиляди вопли,

живия, доскорошен смях.

 

Протягам длан да те стигна,

ала  ти си оттатък върха.

В две различни вселени залостени...

Неуместно е за теб да тъжа.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??