27.04.2016 г., 14:42 ч.

В гнездото 

  Поезия
515 0 4

 

Припряно

пролетта надникна

изпод снежна пелена,

слънцето й се усмихна

и тя

просълзена засия.

Накичи с бели, жълти,

розови премени

храсти и дървета

в посивялата гора,

ласката й песента събуди

в птичите гнезда.

 

А в мен

и в люта зима

гнездото не мълчи,

от мелодии прелива –

неотменно там

си ти.

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??