Apr 27, 2016, 2:42 PM

В гнездото 

  Poetry
514 0 4

 

Припряно

пролетта надникна

изпод снежна пелена,

слънцето й се усмихна

и тя

просълзена засия.

Накичи с бели, жълти,

розови премени

храсти и дървета

в посивялата гора,

ласката й песента събуди

в птичите гнезда.

 

А в мен

и в люта зима

гнездото не мълчи,

от мелодии прелива –

неотменно там

си ти.

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??