26.05.2019 г., 17:48 ч.

В името на парите 

  Поезия » Друга
651 0 0

Вълните страстно бушуват,
небето все така синее.
Хората пак негодуват,
слънцето все така аленее.

 

Животът продължава,
а вие все мълчите.
Брат,братът унищожава
в името на парите.

 

Листата пак увяхват,
водата недостига.
Хората повяхват,
от интрига на интрига.

 

И вие все така мълчите,
нямате проблем.
Щом е в името на парите,
ще търпите ден след ден.

 

Къде сгрешихме,аз не знам.
Къде изчезна онзи плам?

 

А вие все така мълчите,
нали все пак е в името на парите.

© Белослава Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??