6.11.2007 г., 9:51 ч.

В живота... 

  Поезия » Философска
958 0 4

В живота непростим и недолюбен

от стара страст, със бликнали сълзи

отхвърлиш нещо, лесно го изгубиш,

а после осъзнаваш, че боли...

--

 

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??