12.09.2006 г., 0:41 ч.

В КЛЕТКА 

  Поезия
475 0 2

 

(миниатюра)

Опитните ръце на ловеца

не познават милостта на сърцето

и на птицата,

по неопитност попаднала в клетка,

за утеха остава единствено песента.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??