Sep 12, 2006, 12:41 AM

В КЛЕТКА 

  Poetry
476 0 2

 

(миниатюра)

Опитните ръце на ловеца

не познават милостта на сърцето

и на птицата,

по неопитност попаднала в клетка,

за утеха остава единствено песента.

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??