12 сент. 2006 г., 00:41

В КЛЕТКА 

  Поэзия
489 0 2

 

(миниатюра)

Опитните ръце на ловеца

не познават милостта на сърцето

и на птицата,

по неопитност попаднала в клетка,

за утеха остава единствено песента.

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??