11.09.2006 г., 10:16 ч.

В колко нощи ... 

  Поезия
1436 0 7
В колко нощи
както в тази
ще се мятам
в празното легло..
ще бленувам рози..
по тъвана мисли
ще редя..
В колко нощи
както в тази
на сън молитви
ще крещя..
Обляна в пот
или във сълзи,
от безсилие
по кожата си
ще дера..
В колко нощи
както в тази
ще съм
и мълчание
и вик
и стон..
В колко нощи
както в тази
не ще намираш
път
към мен
и твоят дом...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??