Sep 11, 2006, 10:16 AM

В колко нощи ... 

  Poetry
1437 0 7
В колко нощи
както в тази
ще се мятам
в празното легло..
ще бленувам рози..
по тъвана мисли
ще редя..
В колко нощи
както в тази
на сън молитви
ще крещя..
Обляна в пот
или във сълзи,
от безсилие
по кожата си
ще дера..
В колко нощи
както в тази
ще съм
и мълчание
и вик
и стон..
В колко нощи
както в тази
не ще намираш
път
към мен
и твоят дом...

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??