....
В края на този тъй изморителен ден
мога само да кажа: Обичам те!
Като глътка вода си за мен,
оросила жадно стърнище.
Мога само да вярвам,
че някъде в теб
тлее искрица игрива.
И тя е готова и тя като мен
да лумне със сила дива.
Не знам що си сторил,
та изпитвам това.
Нека Бог милостив е към мене.
Нека бъда капката"жива вода".
Ще те изкъпя в нея целия...
© Маргарита Йорданова Всички права запазени
пп.както казваше един наш общ приятел:Много сме,ама сме пръснати...
с обич!!!