30.10.2007 г., 10:05 ч.

В края на лятото 

  Поезия » Друга
1501 1 37

 

                            

 

                              В края на сбъднато лято

             натежала от плод е смокинята.

             Отмина празникът Богородичен,

             щъркелите - и те си заминаха.

 

             Тиха премала догаря,

             натежали са с мъдрост годините.

             Празник след делник отлитат,

             напомняйки колко раними сме.

 

             Натежала от плод е смокинята,

             благодатен завършек на лятото.

             В чемшира почива си времето,

             окъпано в слънчево злато.                   

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??