В лед ще се удавиш...
Силен грим и високи токчета,
риза с разкопчани копчета.
Поглед дързък и походка смела,
с грацията на газела.
И с усмивка едва доловима -
аз съм твоята любима.
След мене хлопвам входната врата,
оставям те да мислиш къде потъвам в нощта.
За теб това не е изненада -
ще танцуваш сам последната балада.
Че нямам време аз сега,
не искам да пропилея с теб нощта.
А ти пак няма да заспиш
и до прозореца ще седиш.
Цяла нощ ще се чудиш,
как да ме разлюбиш.
Аз имам новина за теб -
сърцето ми скова го лед
и ти не ще успееш
със мене да се смееш.
И сълзите ти в нощта
ще разтопят леда.
Но няма да ме забравиш,
а в леда ще се удавиш...
© Савина Димитрова Всички права запазени