22.09.2004 г., 12:20 ч.

В лятна вечер когато... 

  Поезия
1241 0 1
В лятна вечер когато
Изгорели на деня крилата са
Извръщаш глава
А до тебе, обвито о нега
Е тялото на мъж

Уморен от видея
Си казваш
А защо не тяло на жена
Което да погаля
И топлообмена
На устните да притворя –
В душата изгаряща дъга

Но забравяш думите
И ето че пак замълчаваш
Защото искаш
Със очи затворени
Нежно обвил с ръка
Да нашепваш на жена

И погалваш тялото
Прималял да чуеш думите
Но няма никой
Сам стоиш
А тялото е твое –
Плува изстинало в дъжда

© Калин Кермов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • смърта идва само там където ни нямя ) не е тъжно, по скоро обичам да мисля,,, но ако действам така по-добре да бъда забранен )
Предложения
: ??:??