5.08.2012 г., 8:52 ч.

В лятната вечер... 

  Поезия » Пейзажна
374 0 1

В лятната вечер...

 

                                      на М...

 

Една звезда над нас увисва,

далечна мълния заглъхва,

щурец в тревата нейде, писва,

а тишината си отдъхва...

 

... И слиза вечер замечтана

и толкоз хубава, защото

тя носи от Нощта покана

на Любовта за Тържеството!..

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??