9.06.2007 г., 20:14 ч.

В мен е пустиня 

  Поезия
1219 0 4
Губя се в тишината на мислите си...
Странно е - там винаги бях шумна...
Притисках ги във себе си,
В гърдите си...
Но вътре в мен вулканите кипяха...

А днес в мен е пустиня...
Тихо е...

Отне ми мислите...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??