Jun 9, 2007, 8:14 PM

В мен е пустиня 

  Poetry
1225 0 4
Губя се в тишината на мислите си...
Странно е - там винаги бях шумна...
Притисках ги във себе си,
В гърдите си...
Но вътре в мен вулканите кипяха...

А днес в мен е пустиня...
Тихо е...

Отне ми мислите...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??