Накарай ме да бъда по-добра!
Не съм светица, но не съм и дявол.
В една душа, перверзна, на жена
живее още детското начало.
Какво му трябва на едно дете,
за да не бъде никога нещастно?
Играчки, шоколади, дъвки... Не! -
моментни радостни проблясъци!
Да е щастливо трябва да усети,
че е обичано. От Важния за него!
Ах, как очичките му живо светват!
И чувства се значимо и уверено.
Обичай ме! В един единствен миг
преди детето в мене да порасне.
Стократно, щом в жена се прероди,
ще върне мигновеното си щастие!
© Таня Донова Всички права запазени