28.09.2018 г., 3:13 ч.  

В миг предречен 

  Поезия » Любовна
344 1 2

В МИГ ПРЕДРЕЧЕН

 

Не знам с какво ме тя плени,

не знам кога се в нея влюбих.

За миг осмисли всички дни,

за миг навеки я изгубих.

 

За мене беше дева свята,

за мене беше смисъл нов

и светъл лъч от небесата,

донесъл ангелска любов.

 

Но всичко свърши! В миг предречен

се срути светлият ни храм.

Очите ѝ са днес далече

и в друг разпалват бурен плам.

 

Тя с друг пое по своя път,

остави тука спомен бледен.

В очите две сълзи блестят,

в сърцето вее вихър леден.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??