В мислите си пресмятам, проучвам,
създавам си лица,
с които да използвам, подвеждам
или за да нараня.
В мислите си аз съм никой, просяк
без едничка ръка,
бленуваш за мир,
ала със себе си във война.
В мислите ми аз погубвам, поробвам,
не властват там сърца,
заедно с надеждата
аз плених ги и захвърлих ключа.
В мислите бягам, не допускам
изградила съм стена.
Прицелвам се и стрелям,
но не и по врага....
© Пенка Ламбева Всички права запазени
изградила съм стена.
Прицелвам се и стрелям,
но не и по врага...."
В мислите си себе си.
Хареса ми!
В мислите мога да бъда каквато си искам!!!
Хубав ден, Пепи!