12.01.2018 г., 0:40 ч.

В морето от личности 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
658 0 0

Душата и тялото
Две несравнимо свързани и мощни
Казват: "Без душата тялото умира, но без тялото,  

душата ще продължи да живее".
Сливат се в едно и се създава личност. 
Вече съществува цял, безкраен океан от личности, 

но в същото време и призраци,

изгубените души, навсякъде са,

но без тяхното тяло. 
Вглеждам се
И виждам една едничка изгубена душа. 
Толкова красива и нежна. 
Единствена за мен
Любувам ѝ се толкова дълго,

че струва ми се цяла вечност

Минава време
Затварям очи и си отивам... 

 

Връщам се
Месец по-късно
Тя пак е там
Променена е, но я разпознавам
Вече е по-груба
Но като, че ли още по неустоима. 
Вали дъжд от сълзи, моите сълзи
Поглеждам и виждам чудо
Истинската същност на нежната изгубена и любима моя душа
Възвръща се,  
и то чрез сълзите ми за нея,

И веднага разбирам, че със сълзите си

сякаш дадох ѝ сърцето си 
И когато истинската ѝ същност се върна,
Тя даде сърцето си за мен. 

© Gabriela Gesheva Всички права запазени

Надявам се да ви хареса. Още съм начинаеща с писането на поезия и т.н. 🙂❣

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??