В моят храм се влиза на пръсти.
Не се моли! Икона не съм!
Забранявам! Недей да се кръстиш!
По-добре остани си отвън.
Моят храм е поруган и ограбен.
Сега го събирам парче по парче.
И знам, за теб врати ще отвори,
щом достигнеш до мойто сърце.
В моят храм се влиза на пръсти.
Тихо се моля. Паля си свещ.
Очаквам любовта да възкръсне.
Моят храм е за теб…
…събуй се… и влез.