17.01.2021 г., 10:23 ч.

Олтар 

  Поезия » Любовна
561 4 9

 

 

Не чакай да ти кажа влез,

а влизай с трясък като зимна хала…

Разбий стените на измисления свят,

в който толкоз дълго съм живяла...

 

Не чакай да ти дам ръка!

Сам ти ме прегърни ... до болка бяла.

Събери ме в шепите си - счупена душа …

И с жарките си устни направи ме цяла…

 

Не чакай да ти кажа остани!

За нищо вече никого не моля…

В душата ми - олтар ти свещ запали…

А аз на колене от Бог ще те измоля…

© Ангелина Стойчева Всички права запазени

В моят храм се влиза на пръсти.
Не се моли! Икона не съм!
Забранявам! Недей да се кръстиш!
По-добре остани си отвън.
Моят храм е поруган и ограбен. ...
  793  15 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??