27.09.2022 г., 17:41 ч.

В мълчание 

  Поезия » Любовна
196 0 0

Ще замълча, за да ме чуеш,
в тишината истина се крие.
Не мога да ти подарявам чувства,
за да ме усетиш, аз ще си отида!
Ще изтръгна всеки малък спомен,
всяка дума, поглед или звук.
Врата затварям, а прозорецът - отворен.
Пак намери пътя си дотук!
Ще замълча и ще си отида,
Нали така по-малко ще боли?
Зад ъгъла със сълзи ще се крия,
тази рана превръзка не търпи.

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??