9.07.2010 г., 9:59 ч.

В началото беше Словото... 

  Поезия » Философска
478 0 2

В началото беше Словото...



Започнах с химикал и лист -
какъвто падне, после на тетрадка,
бях млад, редът ми отривист
и мисълта разбунено-негладка!

Разглеждам блога обемист
и телефона с умна платка -
известен съм Интернетист,
ПеЦе-клавира нощем чатка!

Днес имам химикал и лист -
какъвто падне, имам и тетрадка,
сега съм зрял, редът ми - чист
и мисълта избистрена и кратка!

08. 07. 2010 г.

Прага

... Мъничко.
Трудно.
Самичко.
И чудно...

Е всяко начало...

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами да давам, ама има ограничение от 1 произведение дневно... Виж в профила ми - има адреса на моя блог-там имам мноооооооого неща
  • ,,... Мъничко.
    Трудно.
    Самичко.
    И чудно...

    Е всяко начало...''

    Беше още ученик, започна с химикал и лист!
Предложения
: ??:??