1.03.2007 г., 9:02 ч.

В наши дни 

  Поезия
761 0 0
Един живот - повяхнал ощ преди разцвета си,
един живот - загърбен и нещастен,
един живот - изпълнен с немощ и страдания
е един живот в наши дни.

Един живот - на пъклено обсебване,
един живот - без радостни вълнения,
един живот - лъжовно обещание
е един живот в наши дни.

Един живот - сред хищници и дяволи,
един живот - сред низост и сълзи,
един живот - безпощаден и безкрепостен
е един живот в наши дни.

Един живот - корумпиран и безплоден,
един живот - окован в лъжи,
един живот - на отрицание,
незнание,
отчаяние,
ридание,
с кухо съдържание,
е един живот в наши дни.

© Ясен Куманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??