30.11.2018 г., 21:05 ч.

В неподходящо време 

  Поезия » Гражданска
486 0 0

В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ

 

Родил съм се в неподходящо време!
И място по-добро не съм избрал!
И този ред не искам за приема!
За мене този свят е тръгнал на провел!

 

Аз хората край мене не разбирам,
защо сме се опълчили един към друг!
И никой "Злото" по край нас не спира.
Престъпниците са героите ни тук!

 

Раздрънката е нашата държава,
каймака и обират само хитреци!
Нима народа ни туй заслужава
и залъка си ще разделя със крадци!

 

Аз не приемам гадната картина,
където да разровиш винаги вони!
Не можем  в този хаос да преминем.
Върхушката ни някой трябва да смени!

 

Макар, че вече нямаме надежда!
Но някой де света си ще направим свят!
И никой няма чуждо да поглежда
и всички българи ще гледаме напред!


 24.11.2012г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??