20.08.2014 г., 21:15 ч.

В нощта на персеидите 

  Поезия
443 0 4

Сънувах те жив. 
Пристъпваше нервно 
на спирката - 
чакаш трамвай. 
През рамо под ъгъл 
едва ме погледна - 
бе чул, че се каня да дойда. 
"Кога?" - ме попита без глас 
и зарових глава във косата ти тъмна, 
загубила страст. 
Отдавна. 
От девет години. 
А после се съмна.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??