22.01.2014 г., 20:57 ч.

В нощта неканен 

  Поезия » Любовна
817 0 2

                               В НОЩТА НЕКАНЕН

 

              Стоя пред прага ти неканен -

              за обич вярна закъснял!

              Ръми дъждът над скитник странен -

              за теб живота пропилял…

 

               Жена на друг си позлатена -

               летиш сред облаци и прах.

              А  в мене болка е стаена -

               в нощта напразно те зовях…

             

            

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??