10.09.2024 г., 9:41 ч.

В очакване 

  Поезия » Пейзажна
70 1 2

От пълната чаша на лятото

щедро капят като златни листа

последните спомени, окъпани

в тюркоазено морски вълни.

 

На перона стои в очакване

и последни стотинки брои

Циганско лято, нахлупило

топлината на лятото, до уши.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??