13.10.2013 г., 13:34 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
653 0 10

В ОЧАКВАНЕ

 

 

 

Циганско лято в моята есен нахлу

и запали без жалост и прошка листата ù.

Птици отнякъде вдигнаха радостен шум

като стари, пияни след среща приятели.

 

Вятър извади от джоба си звънка гъдулка

и разтресе сърцето ми в лудо хоро.

Дай ми, о, Боже, живот поне и до утре,

пък утре богувай и с мойта любов!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??