Oct 13, 2013, 1:34 PM

В очакване 

  Poetry » Love
658 0 10

В ОЧАКВАНЕ

 

 

 

Циганско лято в моята есен нахлу

и запали без жалост и прошка листата ù.

Птици отнякъде вдигнаха радостен шум

като стари, пияни след среща приятели.

 

Вятър извади от джоба си звънка гъдулка

и разтресе сърцето ми в лудо хоро.

Дай ми, о, Боже, живот поне и до утре,

пък утре богувай и с мойта любов!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??