30.12.2010 г., 15:03 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
508 0 2

В очакване сърцето ми трепти,

кога ли щи се появиш?

И как ли ще изглеждаш ти,

жадувам твоя поглед влюбен!

 

В очакване душата ми лети,

часът на срещата ни наближава,

лицето ми възбудено пламти

за твоята вълнуваща целувка!

 

Откраднатите мигове със теб

са  извор на живот за мене

и вечерта, когато видя да изгрява Феб,

отново съм със Любовта ни Преродена!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви приятели, пожелавам ви много, много Любов и Светлина през Новата Година!
  • Очакването е част от щастието.
    Пожелавам сбъдната среща, Ангел.
    И влюбена Нова Година!
Предложения
: ??:??