В очакване сърцето ми трепти,
кога ли щи се появиш?
И как ли ще изглеждаш ти,
жадувам твоя поглед влюбен!
В очакване душата ми лети,
часът на срещата ни наближава,
лицето ми възбудено пламти
за твоята вълнуваща целувка!
Откраднатите мигове със теб
са извор на живот за мене
и вечерта, когато видя да изгрява Феб,
отново съм със Любовта ни Преродена!
© Ангел Филипов All rights reserved.