27.02.2010 г., 13:11 ч.

В очакване 

  Поезия » Пейзажна
442 0 5

Пролет омайна, пролет цъфтежна.

Радост копнежна, сила метежна.

Орехът старец - и той те чака,

Ланският спомен виси на чардака.

Ехо повтаря зов на глухари,

Търсят любима, инстинкт ги пари.

 

От небесата манна се стича,

Тръпне земята от радост кокича.

Не закъснявай, че няма време

Оран да почва, да кълнù семе!

Всички за тебе,  пролет, говорим -

От все сърце за тебе се молим.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??