27 feb 2010, 13:11

В очакване 

  Poesía » Del paisaje
440 0 5

Пролет омайна, пролет цъфтежна.

Радост копнежна, сила метежна.

Орехът старец - и той те чака,

Ланският спомен виси на чардака.

Ехо повтаря зов на глухари,

Търсят любима, инстинкт ги пари.

 

От небесата манна се стича,

Тръпне земята от радост кокича.

Не закъснявай, че няма време

Оран да почва, да кълнù семе!

Всички за тебе,  пролет, говорим -

От все сърце за тебе се молим.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??