18.05.2011 г., 23:23 ч.

В очакване... 

  Поезия » Друга
932 0 4

И бременна си вече ти,
очите ти от щастие блестят
и очакваш с нетърпение
бъдещото поколение.

Чудиш и се маеш
момиче или момче
с щастие ще изпълни
твоето сърце.

Щом ритне то, усещаш,
че в бъдеще
от училище ще го
посрещаш.

И значение няма какво е,
щом в прегръдките ще го държиш
и нежно ще му пееш,
че обичаш го ти.

/Специално написано за Мария Топалова/

© Петя Лефтерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??