12.02.2008 г., 20:35 ч.

В океана от самота 

  Поезия » Друга
701 0 2
 

Не можех да плувам,

а в средата на океана се бях озовала.

Около мен имаше акули,

на които душата си бях продала.

Търсех някой, в който да се вкопча,

някой, който да ме спаси

и част от душата си да ми дари,

но този някой не се появи...

 

Хиляди усилия аз положих,

но да плувам се научих.

Хиляди пъти надолу потъвах,

но събирах сили и пак се издигах!

Сега може би ще се запитате: „Къде е тя?"

Ще ви отговоря - в океана от самота...

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??