22.08.2009 г., 17:53 ч.

В памет на Ива {Липсваш ни} 

  Поезия » Друга
682 0 3

В памет на Ива!

САМО НА 20 ГОДИНИ!
27.07.2009

В памет на теб, приятелко, пиша това,
за теб, за нас, за твойта несправедлива съдба!
Ужасно липсваш ни и страдаме
и с последни сили казваме ти ний "Обичаме те!".
За части от секундата ни ти напусна
и кариерата си на звезда прекъсна!
Дните нижат се бързо, неусетно
и все повече си спомням миговете - заедно!
Чувството на загуба е много тежко
и не искаме да кажем сбогом - за последно!
Висяща черна лента ускорява ударите на сърцето
и виждам твоята усмивка на лицето.
Но не пред мен, а на стена със надпис "Скръбна вест",
а твойта смърт тежи на чужда съвест!
Почивай в мир, Иве!

 

Тя беше едно слънчице - красиво и приветливо!

© Мария Табакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??