30.09.2008 г., 8:52 ч.

В памет на Константин Павлов 

  Поезия » Гражданска
980 0 7
Години наред
все някой те наказваше с мълчание,
но ти напук,
със поетичния си пистолет
застрелваше ги с думи многоказващи...

Мечтая за подобно наказание,
при което е потърпевшият друг!

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??