12.04.2018 г., 0:49 ч.

В памет на мама 

  Поезия
516 0 1

Изминаха 9 дни от смъртта на мама,
но въпреки това, болката в мен остана.
Загубих не родител, а приятел,
а животът се оказа един долен предател!

 

Питам се, защо остави ме сама,
без майчина ласка, топлина?
Защо в най-хубавите ми години,
останах без майчица, кажи ми?

 

Вече не вярвам в Господ и съдбата,
защото ми взе най-скъпото – жената!
Жената, която винаги ще обичам и
ще се опитам по неин образ и подобие да приличам!

 

Да бъда силна и да не се предавам,
макар и да ми е трудно – да продължавам!

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??