Измина почти една година, откакто те няма... аз не мога да превъзмогна факта, че си отиде... Липсваш ми...
Тръгна си безмълвна,
без да кажеш „Сбогом",
остави ме самотна
с тази, цялата тревога...
Да страдам за тебе,
да упреквам всеки,
че ти сама реши
да станеш безсмърттна навеки.
Сълзите ми се стичат
по бледото лице.
И всяка от тях крещи, че те обича,
а писъкът разсича сърцето на две...
Неразделни бяхме, нали?
Погледни ни сега:
Аз живея в сълзи,
а ти си в черната земя...
Безжизнена, с посинели устни,
за последно така те видях,
а те помня с усмивката мила,
с красивите очи и с блясъка в тях.
Липсваш ми, чуваш ли, липсваш ми,
очаквам те всеки ден,
но тебе те няма... няма те...
Ти живееш вече в мен,
безплътна, само образ и душа...
Само спомен съкровен,
но пак я има и онази топлина,
която сгравя погледа студен...
Прощавам ти за всичко,
нали приятелките всичко си прощават...
Обичам те безкрайно
и никога не ще те забравя...
© something else Всички права запазени