3.12.2022 г., 15:50 ч.

V Панфлейтист 

  Поезия
272 2 2

Панфлейтистът е артист.
Звуци нежни той извлича,
по цветя и птици се увлича,
с свойта флейта под ръка
е готов да покори света.

 

На всичко приказно и деликатно

в този свят на грубости богат
той улавя аромата
в своя чуден занаят. 

 

2010

 

Из "ЕПоПея на незнайния воин"
 

© Хел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??