Панфлейтистът е артист.
Звуци нежни той извлича,
по цветя и птици се увлича,
с свойта флейта под ръка
е готов да покори света.
На всичко приказно и деликатно
в този свят на грубости богат
той улавя аромата
в своя чуден занаят.
2010
Из "ЕПоПея на незнайния воин"
© Хел All rights reserved.