11.04.2013 г., 17:58 ч.

В парка 

  Поезия » Пейзажна
346 0 0

Лежа в зелената морава
и гледам синьото небе,
там облачето, облак става,
дъжд дали ще ни донесе?!

Край мене всичко е спокойно.
Препича слънчевият диск...
А едно птиче сладкопойно
опитва да ме весели.

Потокът весело бълбука,
във него скачат слънчеви лъчи...
Душеприказчици аз търся тука,
очаквам нещо да ме утеши!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??